Selecteer een pagina

Over mij

Tevreden klanten

Verschillende oefeningen

Certificaten

Jaar ervaring

Fitletics ~ Training

Mijn naam is Maurice Kooren. Ik ben werkzaam als personal trainer en tevens de eigenaar van Fitletics-Training.

Na het afronden van de opleiding ‘Lifestyle, Sport en Bewegen’ met daarnaast het behalen van de losse certificaten voor specifiekere training en voeding, merkte ik al snel dat het helpen bij een specifieke doelstelling mij energie gaf!

Fitletics ~ Training

Meer over mij

Sinds 2020 ben ik begonnen met het geven van personal training in de 3 omschreven categorieën. Na een aantal jaar begeleiding geven wat betreft coaching als fitnessinstructeur en het trainen in groepsverband, wilde ik daarnaast meer persoonlijke aandacht bieden voor gerichtere doelen. Hierin kon ik mijzelf beter ontwikkelen en kon ik meer ervaring opdoen!

Twee jaar verder in de praktijk merk ik dat de behoefte aan dit soort coaching steeds groter wordt in Nederland. Dit komt, omdat mensen sneller bij hun doel willen komen, of door tijdsgebrek hun trainingsuren optimaal willen benutten voor de meeste progressie. Hierin voel ik een verantwoordelijkheid om deze casussen aan te pakken tot een doelstelling is behaald!

Fitletics en Live Puri

Hierom kies ik voor Live Puri

Het is de missie van Live Puri om jou te helpen aan een lichaam waarin je je lekker voelt. Met pure gezonde, producten waar je lijf echt iets aan heeft, waar je van kan genieten en waarvan je de ingrediëntenlijst begrijpt. Zonder loze claims, zonder concessies te hoeven doen aan smaak. Al sinds 2017.

Kwaliteit, smaak en puurheid zijn de pijlers van alle Live Puri producten. Neem het eiwitpoeder: een hoog eiwitgehalte, gemaakt van verse melk en gegarandeerd troepvrij. Met het beste aminozuur profiel zodat je de beste resultaten voor je spieren krijgt, of je nu voor spieropbouw of spierbehoud gaat. Verkrijgbaar in naturel en 4 verschillende smaken, volledig ongezoet of licht gezoet. Sinds kort ook 2 ongezoete plantaardige varianten te koop.

Met de pure vitamines en mineralen in een glazen potje kies je voor excellente kwaliteit. Ervaren apothekers hebben samen met ons de meest hoogwaardige werkstoffen geselecteerd. Van multivitaminen, vitamine D3, Omega 3, Vitamine B12 tot probiotica, magnesium en zink.

Excellente en oprechte Google reviews van echte klanten.

Alleen wetenschappelijk onderbouwde claims.

Constante premium kwaliteit producten.

Uniek assortiment ongezoete producten met heerlijke smaak.

100% vrij van smaakpoeders, vul- en conserveermiddelen.